Pedophilia networks rule the world.

“Scholen moeten kinderen toerusten om  sekspartners te hebben”,
zeggen de VN en de WHO


Dit bewijsrapport onthult hoe de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties kleine kinderen in het basisonderwijs wereldwijd seksualiseren, met als doel pedofilie te normaliseren. Dit rapport bestaat uit niets anders dan solide bewijsmateriaal, met veel officiële documenten, video’s, boeken, archieven, enz. Alle PDF-documenten kunnen worden gedownload in de sectie referenties aan het einde van dit rapport.

“Kleine kinderen zijn seksuele wezens die seksuele partners moeten hebben en zo snel mogelijk met seks moeten beginnen. Daarom moeten kleuterscholen en basisscholen kinderen leren lust en seksueel verlangen te ontwikkelen, ze moeten leren masturberen, relaties van hetzelfde geslacht opbouwen, online pornografie gebruiken, en verschillende seksuele technieken aanleren zoals orale seks.” 

Dat is slechts een beknopte samenvatting van de officiële richtlijnen die de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties wereldwijd aan onderwijsinstanties hebben uitgevaardigd. Ondertussen komen gerechtelijke organisaties met verklaringen dat seks tussen kleine kinderen en volwassenen moet worden gelegaliseerd, en roepen media en politieke partijen op tot acceptatie van pedofilie als een normale seksuele geaardheid. 

sexualization little children

De Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties instrueren onderwijsinstanties wereldwijd om erop toe te zien dat kleine kinderen seksuele partners hebben.

Kinderen klaarstomen om
seksuele partners te hebben


De Verenigde Naties hebben de “Internationale Technische Gids voor Seksuele Voorlichting”1. Het is de officiële richtlijn voor basisscholen over de hele wereld. Het doel van dit document wordt beschreven op bladzijde 16.

In hun eigen woorden:

“Het beoogt kinderen toe te rusten 
om seksuele relaties te ontwikkelen.”

Op bladzijde 17 leggen de Verenigde Naties uit dat deze gids bedoeld is om kinderen te helpen bij het opbouwen van relaties met romantische of seksuele partners.

In hun eigen woorden:

“Deze vaardigheden kunnen kinderen helpen
relaties te vormen met… seksuele partners.

Op bladzijde 71 wordt opvoeders opgedragen kleine kinderen vanaf 5 jaar te onderwijzen over kussen, knuffelen, aanraken en seksuele handelingen. Kinderen van 9 jaar moeten les krijgen over masturbatie, seksuele aantrekking en seksuele stimulatie.

un document international sexuality guidelines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *