Stop World Control.

Onder deze link www.stopworldcontrol.com kunt u weer de link vinden van de webpagina www.stopworldcontrol.com van David Sorensen. De website bevat belangrijke documentaires, informatie over de huidige politieke situatie het Monepoly spel waar we met zijn allen inzitten, het gevecht tegen de Cabal, de Big Tech, de Big Pharma, de MS- media,…en nog veel meer wat ons als Humanity aan het hart gaat.

De titel stop world control is heel strategisch gekozen, david een groot believer in inner strengst truth nd freedom of speech. deze website is voor ons de wakker mensen, en allen die het grote spel wat al jaren lang gaande is nu ook gaan doorzien , een grote buiging naar David voor al deze UP to date informatie !

Voelt u veel van de waarheid maar voet u zich machteloos iets te doen ? of support u graag goede initiatieven ? u kunt zijn werk ondersteunen door een donatie te maken op zijn website,..

www.stopworldcontrol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *