Hoe versterk ik mijn immuunsysteem ?

Het menselijk lichaam is een complex systeem van onderling verbonden organen die moeten samenwerken om goed te kunnen functioneren. De endocriene klieren reguleren de lichaamsfuncties door middel van chemische stoffen, hormonen genoemd, die afgegeven worden aan het vaatstelsel. De hormonen treden op als chemische boodschappers die via de bloedbaan naar diverse delen van het lichaam reizen. De organen van het endocrien systeem liggen wijd verspreid in de diverse delen van het lichaam. De hypofyse bevindt zich in de schedelholte, de schildklier in de hals, de zwezerik in de borstholte, de bijnieren de alvleesklier bevinden zich in de buikholte en de eierstokken en de teelballen in de onderbuik. deze endocriene klieren geven signaalstoffen (= hormonen) af aan de bloedbaan. Via de bloedbaan komen de hormonen terecht bij hun doelwitorgaan en brengen zo het beoogde effect teweeg on ons gezond houden.

Yoga is de bewegingsvorm die het endocriene klieren stelsel activeert en samen met gezonde voeding genoeg zuurstof, massages en bewustwording van het zelf kunnen we ons eigen immuunsysteem versterken. In dit artikel bespreken we de middelen cannabis en mms die ook kunnen bijdragen aan het ontzuren van het lichaam.

Wat kan helpen bij het genezen van kanker ? Wat kan helpen met ADHD voor kinderen, Is daar een pil voor ?

Met dit artikel hoop ik bij te kunnen dragen aan het bewust zijn van mensen en verheldering te kunnen geven over hoe het menselijk immuunsysteem werkt en hoe we haar kunnen versterken. Deze site is bedoelt om kennis met elkaar te delen en mensen te helpen in het bevorderen en het versterken van de menselijke gezondheid.

Hoe “ontzuren” helpt bij het gezonder worden van ons lichaam en ook in het versterken van het immuunsysteem. Ontzuren van het lichaam kunnen we versterken door het aanpassen van het diet, veel groeten fruit en water. We noemen dit ook wel de PH waarde in het lichaam verhogen.

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen door de Nobel prijs winnaar Dr. Otto Warburg dat et toevoegen van extra zuurstof en het verhogen van de PH graad in het lichaam kanker tumoren kan verkleinen. (Het Warburg effect)

Er zijn inmiddels ook ervaringen van mensen (claims maken mag niet) waarin het gebruik van cannabis heeft bijgedragen in het verkleinen en of verwijderen van de kanker tumoren.

Als de cannabis wordt verwerkt in de verzadigde vetten (kokosvet) kan het veel beter worden opgenomen in het lichaam. Als deze THC gebonden aan de meervoudige vet zuur daarna in een capsule wordt geplaatst die maagsap resistent is wordt de cannabis nog weer beter opgenomen in het lichaam, namelijk in het maag darmkanaal als het de maagsappen heeft gepasseerd en doorstaan. De opneembaarheid is 15x meer in de maagsap resistente capsule.

Cannabis wat in wateroplosbaar is wordt nog sneller opgenomen in het lichaam, een THC percentage van 0,05 is wettelijk toegestaan. Ons lichaam is 70% water ons bloed 85%, cannabis krijgt in water nano grote een betere opneembaarheid in het hele lichaam.

Deze onderstaande video van Peter Bierhof en Paul Berntsen legt ook uit hoe ontzuren van het lichaam het immuunsysteem versterkt.

En de video hieronder is een interview met Andreas Kalcker, over de werking van MMS. Chlorine Dioxide

https://ilma-massage.nl/wp-admin/post.php?post=711&action=edit